Aquest estiu…

☀️ Amb l’arribada de l’estiu, augmenta el nombre de menjars que fem a l’aire lliure, com ara barbacoes, pícnics, etc. 

🌡 Les elevades temperatures de l’estiu i el temps transcorregut entre que es prepara el menjar i es consumeix poden afavorir el creixement microbià i causar una toxiinfecció alimentària. 

✅ Per evitar-ho, seguiu aquestes normes bàsiques d’higiene en la conservació dels aliments i en l’elaboració dels menjars. 

Quant a EAP Turo-Vilapicina

Centre Atenció Primària. Nou Barris. Barcelona
Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Ens interessa la teva opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s